Nieuws

Ontslagen zonder transitievergoeding Dinsdag 15 januari 2019
Een klant van SRK had op grond van een doorwerkregeling uit een sociaal plan, dat afliep in 2012, door mogen werken tot en met 2016. Daarna werd hij ontslagen zonder transitievergoeding.
Bekijk artikel
Winterbanden zijn in veel landen verplicht Dinsdag 8 januari 2019
U moet goed rekening houden als u de komende tijd de weg op gaat! Misschien heeft u uw winterbanden al laten overzetten door uw garage of bandenspecialist. Verstandig, want zo bent u klaar voor een veilige winter.
Bekijk artikel
SRK schaft autoreply af Donderdag 3 januari 2019
Op dit moment krijgt u als klant, wanneer u ons een e-mail stuurt, een automatische ontvangstbevestiging. Deze manier van werken wordt gewijzigd.
Bekijk artikel
Sociale media in ontslagzaken Donderdag 3 januari 2019
In steeds meer ontslagzaken spelen uitlatingen van werknemers op sociale media een belangrijke rol. Het gaat dan bijvoorbeeld om een bepaald bericht dat een werknemer op Facebook heeft geplaatst over zijn leidinggevende, of een tweet over een collega. Dergelijke berichten zijn vaak niet afgeschermd en kunnen dus door iedereen worden gelezen. Ook door werkgevers.
Bekijk artikel
Overlijden Sybolt ten Have Donderdag 6 december 2018
Op dinsdag 27 november 2018 is onze oud-directeur mr. Sybolt Ayolt ten Have op 76 jarige leeftijd in Berlijn overleden. Sybolt ten Have was van 1986 tot 2003 Directeur van SRK.
Bekijk artikel
Samenloop van vakantie- en ziekteperikelen Maandag 3 december 2018
Het is december en het griepvirus grijpt weer om zich heen. Maar ook de kerstvakantie is volop gaande. Een goed moment om werkgevers te informeren over de samenloop van vakantiedagen en ziektedagen.
Bekijk artikel
Storm en vertragingen Woensdag 10 oktober 2018
In de herfst kan het soms flink stormen en loopt u het risico van vertragingen en het missen van aansluitingen, als u reist met het vliegtuig of het openbaar vervoer. Wat zijn dan uw rechten?
Bekijk artikel
In de herfst is het takkenweer Donderdag 27 september 2018
Heerlijk, herfst. Een prachtig gezicht, al die onbesuisd zwaaiende takken. Het wordt natuurlijk onaangenaam als zo’n tak net op je auto valt. Is een dergelijke schade te verhalen op de eigenaar van de boom? Niet in alle gevallen!
Bekijk artikel

Voor alle juridische hulp