Nieuws

Rechtsbijstand Nationale-Nederlanden naar DAS Maandag 18 maart 2019
Nationale-Nederlanden heeft vandaag bekend gemaakt met uitvoerder DAS samen te gaan werken voor de rechtsbijstandsverzekeringen.
Bekijk artikel
Uitzending Radar Dinsdag 5 maart 2019
Wij zijn op de hoogte van de uitzending van Radar van 4 maart 2019 over uitbesteding van dossiers door rechtsbijstandsverzekeraars. Wij herkennen ons niet in het door Radar geschetste beeld. Bij SRK worden nagenoeg alle dossiers intern door onze eigen advocaten en juristen behandeld.
Bekijk artikel
ARAG en Aegon Vrijdag 1 maart 2019
Gisteren is een persbericht van ARAG uitgegaan waarin staat dat Aegon voor ARAG heeft gekozen als uitvoerder voor de rechtsbijstandsverzekeringen.
Bekijk artikel
Consumentengids Vrijdag 1 maart 2019
In de Consumentengids van de Consumentenbond (editie maart) staat in het bericht “NN en Aegon stoppen met rechtsbijstandsverzekeraar” dat de samenwerking met NN en Aegon per 1 juni eindigt.
Bekijk artikel
ACM waarschuwt voor netwerk van agressieve incassobureaus Donderdag 14 februari 2019
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) waarschuwt voor de agressieve werkwijze van de volgende incassobureaus:
Bekijk artikel
Ontslagen zonder transitievergoeding Dinsdag 15 januari 2019
Een klant van SRK had op grond van een doorwerkregeling uit een sociaal plan, dat afliep in 2012, door mogen werken tot en met 2016. Daarna werd hij ontslagen zonder transitievergoeding.
Bekijk artikel
Winterbanden zijn in veel landen verplicht Dinsdag 8 januari 2019
U moet goed rekening houden als u de komende tijd de weg op gaat! Misschien heeft u uw winterbanden al laten overzetten door uw garage of bandenspecialist. Verstandig, want zo bent u klaar voor een veilige winter.
Bekijk artikel
SRK schaft autoreply af Donderdag 3 januari 2019
Op dit moment krijgt u als klant, wanneer u ons een e-mail stuurt, een automatische ontvangstbevestiging. Deze manier van werken wordt gewijzigd.
Bekijk artikel
Sociale media in ontslagzaken Donderdag 3 januari 2019
In steeds meer ontslagzaken spelen uitlatingen van werknemers op sociale media een belangrijke rol. Het gaat dan bijvoorbeeld om een bepaald bericht dat een werknemer op Facebook heeft geplaatst over zijn leidinggevende, of een tweet over een collega. Dergelijke berichten zijn vaak niet afgeschermd en kunnen dus door iedereen worden gelezen. Ook door werkgevers.
Bekijk artikel
Overlijden Sybolt ten Have Donderdag 6 december 2018
Op dinsdag 27 november 2018 is onze oud-directeur mr. Sybolt Ayolt ten Have op 76 jarige leeftijd in Berlijn overleden. Sybolt ten Have was van 1986 tot 2003 Directeur van SRK.
Bekijk artikel

Voor alle juridische hulp