SRK rent voor het goede doel

Op een zonnige 9 april verzamelden Liselotte van Eijck, Martin Snoek, Michael Schouten en Marian Bruins van SRK Rechtsbijstand zich in het centrum van Rotterdam voor deelname aan de Business Estafette Marathon. In estafettevorm legden zij die dag met z’n vieren de marathonafstand af. Hieraan deden verschillende bedrijven aan mee, waaronder ook SRK Rechtsbijstand. Het beloofde vooraf een mooie dag te worden en het werd uiteindelijk ook een mooie dag om hard te lopen voor het goede doel!

‘Helden’ 

Om 10:00 uur beet Liselotte de spits af onder de klanken van ‘You never walk alone’ door Lee Towers. Na onder andere de Erasmusbrug te trotseren, wisselde Martin haar na een uur hardlopen op 10 kilometer af. Na weer ruim een uur kwam Michael bij 21 kilometer uit de startblokken voor zijn afstand van 8,5 kilometer. Michael hield goed de pas erin. In 40 minuten rende hij naar het derde wisselpunt op 29,5 kilometer. De temperatuur (ca. 19 C) liep toen al behoorlijk op. Het laatste stuk nam Marian voor haar rekening. Toegejuicht door het enthousiaste publiek, dat door het mooie weer in grote getale zich langs het parcours bevond, bereikte Marian na 3:56:53 uur de finish. Daar ontvingen onze ‘helden’ hun welverdiende medailles en ‘eeuwige roem’..  

Goede Doel 

De deelname van deze vier ‘helden’ aan de Business Estafette Marathon Rotterdam stond in het teken van het goede doel: het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Gedurende de voorbereiding van, tijdens en afloop van de marathon werd door dit team van SRK-medewerkers geld ingezameld en gedoneerd aan het goede doel. Zij bedanken iedereen voor de steun en donaties!
 
 

SRK rent voor het goede doelSRK rent voor het goede doel
SRK rent voor het goede doelSRK rent voor het goede doel

 

Share:

Meer nieuws van SRK

Share:

Voor alle juridische hulp