Nieuws

Te mooi om waar te zijn? Woensdag 21 maart 2018
Een webwinkel biedt u een product voor een aantrekkelijke prijs aan. Het lijkt u een mooie deal en u bestelt het product voor de vermelde prijs. Vervolgens krijgt u keurig een bevestiging van de bestelling. Maar dan… De webwinkel laat u weten dat zij een fout heeft gemaakt en dat het bestelde product niet voor de vermelde prijs geleverd kan worden. Het product blijkt een hogere prijs te hebben. De webwinkel annuleert uw bestelling. De grote vraag luidt: is de (web)winkel verplicht het product voor de eerder vermelde prijs aan u te leveren?
Bekijk artikel
Goede rechtsbijstandsverzekering bespaart geld en frustratie Woensdag 7 maart 2018
Al jarenlang leven wij in de situatie, dat bewoners in de binnenstad van Den Bosch zich maar moeten aanpassen aan de toenemende horeca. Eind 1995 werden wij de trotse bezitters van een tussenverdieping in een fraai oud pand in de binnenstad. Een pand onderverdeeld in drie verdiepingen met drie verschillende eigenaren. Wij hebben daar tot 2007 met veel plezier gewoond. De shoarmazaak op de begane grond, bezorgde nauwelijks overlast. In 2004 werd ons hele pand zelfs als monumentaal gebouw geregistreerd.
Bekijk artikel
Buurman, het lekt! Lekkage in een appartement Woensdag 21 februari 2018
Er is lekkage(schade) in een appartementsgebouw. Wat kan een bewoner doen? Wat kan een Vereniging van Eigenaren doen? Wie is aansprakelijk?
Bekijk artikel
Blij dat ik glij? Maandag 12 februari 2018
En dan volgt hier de weersverwachting: niet zo best! Overdag is het de laatste dagen weer opmerkelijk zacht voor de tijd van het jaar, maar in de vroege ochtend kan het knap koud zijn. De media waarschuwt dan weer voor gladheid. Weerman Piet Paulusma zegt het vrijwel dagelijks op zijn site: De dag begint met kans op gladheid en autoruiten krabben.
Bekijk artikel
Onvolledige handleiding zelfbouw tuinhuis zorgt voor schade en letsel Vrijdag 9 februari 2018
Jan kocht samen met zijn vrouw Petra een bouwpakket voor een tuinhuis met luifel bij een tuinbedrijf. Vanwege ontbrekende informatie in de handleiding voor de montage, kwam tijdens het opbouwen de luifel naar beneden.
Bekijk artikel

Voor alle juridische hulp