Overlijden Sybolt ten Have

Op dinsdag 27 november 2018 is onze oud-directeur mr. Sybolt Ayolt ten Have op 76 jarige leeftijd in Berlijn overleden. Sybolt ten Have was van 1986 tot 2003 Directeur van SRK.

Hij heeft veel voor SRK en de Rechtsbijstand-branche betekend. Hij heeft weten te realiseren dat rechtsbijstandsjuristen zich als advocaat kunnen inschrijven en daarmee was hij de grondlegger van de Advocaten in Loondienst. Dit is nog steeds één van de belangrijkste en meest succesvolle onderdelen van de strategie van SRK.

Bij zijn afscheid bij SRK is hij onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, voor zijn inzet die ertoe leidde dat de toegang tot het recht voor burgers sterk is verbeterd en verbreed.

Met veel respect en dankbaarheid voor al het goede dat hij voor de Rechtsbijstand in Nederland en voor SRK heeft betekend, denken wij aan hem terug.
Wij wensen zijn vrouw Josette ten Have – de Labije en zijn naaste familieleden veel sterkte met dit grote verlies.

Sybolt ten Have werd op 5 december gecremeerd en wordt op 7 december herdacht in Berlijn. In Nederland is het afscheid van Sybolt ten Have op 9 december aanstaande van 17 tot 20 uur in Hotel NH Zandvoort, zone: Boulevard, Burgemeester van Alphenstraat 63, 2041 KG  Zandvoort.

Share:

Meer nieuws van SRK

Share:

Voor alle juridische hulp