Over SRK Rechtsbijstand

Stichting SRK (Stichting Schaderegelingskantoor voor rechtsbijstandverzekering) Rechtsbijstand voert de rechtsbijstand uit voor zijn zeven deelnemende verzekeraars: 

Heeft u bij één van deze verzekeraars een rechtsbijstandverzekering afgesloten? Dan helpen wij u met al uw juridische vragen of problemen.

Onafhankelijk

Een verzekeringsmaatschappij biedt meerdere soorten verzekeringen aan. Hierdoor kunnen belangenconflicten ontstaan. Een verzekeraar mag daarom wel rechtsbijstandverzekeringen afsluiten maar niet zelf uitvoeren: dit doet SRK Rechtsbijstand voor de zeven genoemde deelnemers. 

Kwaliteit en klantgericht

SRK telt 320 juristen -waaronder ca. 60 advocaten- die allemaal gespecialiseerd zijn in een specifiek rechtsgebied. Samen beheersen zij alle rechtsgebieden die onder een rechtsbijstandverzekering zijn gedekt.

Onze juristen krijgen voortdurend bijscholing. Daardoor blijven zij op de hoogte van veranderingen in de wet en kunnen ze u altijd de beste rechtshulp geven. Ons opleidingsinstituut is erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

Wij vinden het belangrijk om te weten wat er bij u, als klant, leeft. Daarom laten wij doorlopend klanttevredenheidsonderzoeken uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf. 


Voor alle juridische hulp