Wat doet SRK?

Onafhankelijke rechtshulp

Wij willen dat Rechtshulp bereikbaar en betaalbaar is voor iedereen. 

Met meer dan 320 alerte en deskundige juristen en advocaten hebben wij altijd de juiste specialist in huis. Door onze kennis en ervaring bieden wij op professionele en integere wijze, snelle en creatieve oplossingen, waarbij kwaliteit voorop staat. 

Wij werken met passie voor onze klant. Samen gaan we voor het beste resultaat.

SRK Rechtsbijstand levert met deskundige medewerkers rechtshulp aan de klanten van vijf verzekeraars en het assurantie-intermediair. Kwaliteit staat voor SRK Rechtsbijstand voorop. Kwaliteit in de dienstverlening, juridische deskundigheid, snelheid en goede communicatie zijn hierbij onze drijfveren. U als klant bent hierbij ons uitgangspunt. 

Onze kernwaarden zijn

  • duidelijk,
  • verantwoordelijk,
  • proactief
  • passie.

SRK Rechtsbijstand voert onafhankelijke rechtshulp uit voor verzekeraars. 

Wij zetten ons in om klanten zoals u zo goed mogelijk bij te staan in een juridisch conflict. SRK Rechtsbijstand is zelf geen verzekeraar. Wij richten ons volledig op rechtshulp. Hierdoor blijft de verzekering voor u relatief goedkoop, terwijl de kwaliteit op een hoog niveau staat.
Jaarlijks behandelen we zo'n 45.000 zaken. 

Juridisch specialisten

Het is onmogelijk voor één jurist om het hele Nederlandse rechtssysteem tot in de puntjes te beheersen. Daarom werken wij alleen met juridisch specialisten. Mensen met een grote betrokkenheid om u te helpen in een juridisch conflict en met een grote passie voor hun eigen rechtsgebied. Zo kunnen wij u hulp bieden op hoog niveau. 

Met 320 juridisch specialisten, van wie meer dan 70 advocaten, zijn we van alle markten thuis. Door deze variëteit zijn we meer gespecialiseerd dan de meeste advocatenkantoren.


Onze specialismen zijn:


Voor alle juridische hulp