Sollicitatieprocedure

Wat kun je verwachten als je solliciteert bij SRK?

Zodra je sollicitatie bij ons binnenkomt, ontvang je direct een ontvangstbevestiging van ons. Hierna wordt jouw sollicitatie, in behandeling genomen door de HR Adviseur en betreffende leidinggevende van de afdeling. We streven ernaar om je hier binnen 2 weken nader over te informeren. Als beide partijen enthousiast zijn volgen er doorgaans 2 sollicitatiegesprekken.

Na het voeren van de sollicitatiegesprekken vindt er een evaluatie plaats. Als jij en SRK enthousiast zijn over een dienstverband bij SRK, dan neemt de HR Adviseur contact met je op over de arbeidsvoorwaarden. 

Pre-employmentscreening

De pre-employmentscreening is een globaal onderzoek om meer te weten te komen over je arbeidsverleden. In deze screening:

  • winnen we (met jouw toestemming) referenties in bij je werkgever(s) van de afgelopen 5 jaar;
  • vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) in te leveren;
  • stellen we je een aantal vragen over je verleden om je betrouwbaarheid te beoordelen.

Open sollicitatie

Heb jij affiniteit met één van onze rechtsgebieden en wil je graag werken bij SRK Rechtsbijstand, maar is er op het moment geen passende vacature? Stuur dan een open sollicitatie per e-mail naar de afdeling Human Resources (HR), werkenbijsrk@srk.nl. Omschrijf hierin je motivatie, ervaring en beschikbaarheid en geef aan welk rechtsgebied je voorkeur heeft. Uiteraard ontvang je altijd een ontvangstbevestiging van ons. Als wij voldoende mogelijkheden zien, dan houden we je sollicitatie 6 maanden in portefeuille. 

Zodra er een passende vacature beschikbaar komt, dan neemt HR contact met je op. Zekerheidshalve kun je ook zelf de website werken bij srk in de gaten houden en reageren wanneer je zelf een vacature ziet die bij jou past. 

Openstaande vacatures 

Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de actuele vacatures.

Er zijn vacatures die regelmatig terugkeren. Was je vorige keer net te laat met reageren of hebben wij je gegevens in portefeuille, aarzel dan niet en solliciteer opnieuw. Je kunt ook bellen met de afdeling HR (079-330 31 30) of e-mailen naar werkenbijsrk@srk.nl.


Voor alle juridische hulp