Specialist Uitbestedingen

SRK Rechtsbijstand verzorgt de rechtshulp voor de verzekerden van zes gerenommeerde Nederlandse verzekeraars. SRK Rechtsbijstand doet dit geheel onafhankelijk en is met 320 juristen, waaronder ca. 70 advocaten, één van de grootste aanbieders van juridische diensten in Nederland. Kwaliteit in de dienstverlening, juridische deskundigheid, klantfocus en goede communicatie zijn hierbij onze drijfveren. SRK Rechtsbijstand laat zich kenmerken als een organisatie met een collegiale en open werksfeer waar de klant centraal staat. Onze kernwaarden zijn: verantwoordelijk, duidelijk, proactief en passie.

SRK Rechtsbijstand is per direct op zoek naar een

Specialist voor de afdeling Uitbestedingen
(minimaal 32 uur per week)


De afdeling
De afdeling Uitbestedingen legt en onderhoudt cont(r)acten met externe juridische dienstverleners zoals advocatenkantoren, deurwaarders en expertisekantoren. Doel van deze cont(r)acten is het op efficiënte en kosteneffectieve wijze kunnen uitbesteden van deelopdrachten of integrale dossiers. De afdeling bestaat uit Medewerkers Uitbestedingen, Specialisten Uitbestedingen een manager.

Wat ga je doen?
Als Specialist Uitbestedingen:

 • Ben je verantwoordelijk voor het effectief en (kosten)efficiënt uitbesteden van dossiers (integraal of gedeeltelijk) aan externe rechtshulpverleners (advocatenkantoren, deurwaarders of expertisekantoren).
 • Beheer en behandel je de dossiers binnen de gestelde kaders en adviseert en ondersteunt de klant.
 • Draag je bij aan het kostenbewust werken binnen SRK en je bent kennishouder op het gebied van kosten en uitbestedingen.
 • Fungeer je als verbindende commerciële schakel tussen SRK, de klant en de externe rechtshulpverlener.
 • Werk je graag in teamverband.

Wie zoeken wij?
Als Specialist Uitbestedingen:

 • Beschik je over een afgeronde opleiding WO Nederlands Recht.
 • Heb je minimaal 2 jaar werkervaring in een relevante juridische functie. 
 • Profileer je jezelf als klantgerichte en commerciële jurist. Dit houdt in dat je uitblinkt in onderhandelen, en over een hoge mate van organisatiebewustzijn beschikt. Daarnaast weet je te overtuigen en ben je in staat om beslissingen te nemen. 
 • Ben je stressbestendig, zodat je hectische situaties de baas bent. 
 • Vind je het belangrijk om up-to-date te blijven op het eigen vakgebied, zodat je veranderingen en ontwikkelingen op het vakgebied in de praktijk kunt toepassen. 
 • Signaleer en initieer je nieuwe kansen en praktische oplossingen voor SRK en haar klanten. 

De kernwaarden van SRK – verantwoordelijk, duidelijk, proactief en passie – spreken je aan en draag je vol overtuiging uit. Daarnaast zijn de kerncompetenties klantgericht, samenwerken, aanpassingsvermogen en integriteit voor jou een vanzelfsprekendheid. 

Wat bieden wij? 
SRK is een organisatie in beweging, met een collegiale en informele sfeer en met als kenmerk een dynamische dienstverlening. Als je wilt kun je iedere dag op een andere werkplek inloggen. Naast een marktconform salaris kent SRK Rechtsbijstand uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering, vaste 13e maand, 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling. Binnen de fiscale ruimte (WKR) bieden we daarnaast mogelijkheden om bijvoorbeeld een fiets, laptop of fitnessabonnement te kopen.  

Ben je geïnteresseerd? 
Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan een sollicitatiebrief met cv naar SRK Rechtsbijstand, t.a.v. afdeling HRM, via werkenbijsrk@srk.nl
Een pre employment screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. 
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Michael Spaans (afdeling HRM), op telefoonnummer 079-3303 329. 

Voor alle juridische hulp